Verloskundigen in Gieten

Verloskundigenpraktijk Gieten

Verloskundigenpraktijk Flow

Iedere geboorte van een kindje en iedere zwangerschap die daaraan vooraf gaat is uniek en bijzonder. Het is één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven waarbij optimale zorg en begeleiding onmisbaar is. De verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Flow bieden professionele verloskundige zorg in Gieten en omgeving.

Professionele begeleiding met persoonlijke aandacht

Met regelmaat plannen we een controle in bij onze praktijk, waarbij we uiteraard mooie echo’s maken en we je gezondheid checken. Daarnaast zijn we altijd erg benieuwd hoe het met je gaat, hoe je je zwangerschap beleeft en hoe we je misschien nog verder kunnen ondersteunen. In totaal kom je tijdens een zwangerschap ongeveer 12-15 keer voor een controle langs. Ook wordt de 20 weken echo in onze eigen verloskundigenpraktijk uitgevoerd.

Wij vinden elke zwangerschap bijzonder en uniek. Wij bieden professionele verloskundige zorg in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij we proberen aan jullie wensen en verwachtingen te voldoen.

Onze verloskundigenpraktijk is gevestigd in Stadskanaal en ook Gieten behoort al jaren tot ons werkgebied. Willen jullie thuis bevallen in Gieten? Dan is dit geen probleem. Wij komen graag naar je toe, ook als je in de omgeving van Gieten woont. In onze verloskundigenpraktijk werken twee ervaren, professionele en enthousiaste verloskundigen. Je kunt bij ons altijd terecht voor al je vragen, ook na kantooruren.

Naast het begeleiden van zwangerschappen en geboortes in Gieten, helpen we ook graag stellen met een kinderwens. Neem gerust vrijblijvend contact op en maak een afspraak bij onze verloskundigenpraktijk voor ons kinderwensspreekuur. Met de juiste informatie ben je goed voorbereid op een gezonde zwangerschap.

Verloskundigenpraktijk in Gieten en omgeving

Uiteraard zijn wij ook werkzaam de omliggende dorpen van Gieten, zoals: Eext, Nooitgedacht, Gieterveen, Anderen, Bonnerveen, Torenveen, Eexterzandvoort, De Hilte, Eexterveen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl