Stagepraktijk

Verloskundigenpraktijk Flow is een stagepraktijk. Wij vinden het belangrijk dat toekomstige verloskundigen bij ons in de praktijk stage kunnen lopen. Regelmatig begeleiden wij studenten in verschillende stadia van hun opleiding. Daarvoor werken wij meestal samen met de Verloskunde Academie Groningen (VAG).

Op het scherm in onze wachtkamer stelt de betreffende student zich aan je voor.

Toestemming

Wanneer er een student bij ons in de praktijk stage loopt, kun je haar tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en tijdens de kraamvisites. Wat je van de student kan verwachten is per student verschillend en afhankelijk van het leerjaar. Alles wat de student doet, gebeurt onder ons toezicht.

Voor een student is het erg leuk én belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage, mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit gerust bij ons aangeven. Wij zullen hier dan rekening mee houden.

Voor de aanwezigheid van een student bij een bevalling vragen wij je vooraf altijd specifiek toestemming.

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl