Verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Flow telt drie ervaren, professionele en enthousiaste verloskundigen, namelijk Maaike Bos, Jolanda Zomer-Prins & Marleen Huiting-Ras.

Wij vinden elke zwangerschap bijzonder en uniek. Wij bieden professionele verloskundige zorg in een prettige en ontspannen sfeer, waarbij we proberen aan jullie wensen en verwachtingen te voldoen.

Allemaal delen wij dezelfde visie op verloskundige zorg, waardoor wij persoonlijke begeleiding, tijd en aandacht in onze praktijk hoog hebben staan. Tevens zijn we betrokken bij onze cliënten en hebben we hart voor de verloskunde.

Wij garanderen continuïteit van zorg doordat we met ons drieën in de praktijk zijn. Tijdens je zwangerschap leer je ons alle drie kennen. Hierdoor weten wij wie je bent en andersom natuurlijk. Op deze manier kun je met ons allemaal een vertrouwensband opbouwen. Het voordeel hiervan is dat je vooraf weet dat één van ons bij jullie bevalling zal zijn.

Ons doel is dat jullie met een goed gevoel kunnen terugkijken op de zorg die jullie van ons kregen tijdens de zwangerschap, bevalling en / of kraamtijd.

Samen staan wij voor jullie klaar en kunnen jullie altijd bij ons terecht voor al jullie vragen.

Maaike Bos

Op 11 mei 1985 geboren in Slochteren, opgegroeid in Hoogezand en Groningen. Maaike is moeder van twee prachtige zoontjes, Daan & Mees.

Van jongs af aan wou ik al verloskundige worden en ben in 2008 in Groningen afgestudeerd. Hierna waargenomen bij verschillende praktijken. In 2010 samen met Jolanda een eigen verloskundigenpraktijk Flow opgericht.

Naast het werk als verloskundige heb ik ook mijn vakgebied uitgebreid met de opleiding echoscopie. Sinds dit jaar ook bekwaamd voor voorschrijven van anticonceptie en de eventuele plaatsing hiervan.

Als verloskundige ben je betrokken bij een hele bijzondere periode in iemands leven. Ik vind het erg speciaal om tijdens deze bijzondere periode jullie te mogen begeleiden. Het is leuk om een zwangere vrouw en haar partner te zien ontwikkelen in een zwangerschap en samen toe te leven naar het grote bijzondere moment, de bevalling.

Het blijft een uitdaging om een zwangere vrouw en haar partner, naast professionele verloskundige zorg, een gevoel van veiligheid en vertrouwen te geven.

Jolanda Prins

In een paar uurtjes tijd ben ik op 21 juli 1982 geboren in Stadskanaal. Ik wist al erg jong dat ik verloskundige wilde worden en in 2004 ben ik afgestudeerd in Leuven. Sindsdien werk ik met veel plezier als verloskundige in Stadskanaal en omstreken. Ondertussen heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met een cursus echoscopie in 2007.

In 2010 hebben Maaike en ik deze prachtige praktijk opgezet. Hier ga ik nog elke dag met veel plezier naartoe! Inmiddels ben ik in oktober 2013 en augustus 2015 zelf moeder geworden van onze zoontjes Tim & Sander. Ik ben me hierdoor nog bewuster geworden van wat je als verloskundige bij kunt dragen aan deze speciale tijd in iemands leven.

Wat ik het mooiste van mijn beroep vind is de vertrouwensband die ik opbouw met een zwangere en haar partner. Met als einddoel de mooiste dag in hun leven! Door tijd te nemen, rust en duidelijkheid te geven hoop ik dat ouders met een goed gevoel op deze bijzondere periode kunnen terugkijken.

Ik hoop dat jullie binnenkort ook terug kunnen blikken op een goede en gezellige tijd bij ons in de praktijk.

 

Marleen Huiting-Ras

Mijn naam is Marleen Huiting. Op 12 februari 1987 zag ik het levenslicht in het ziekenhuis van Winschoten. Toen daar 15 jaar later mijn zusje werd geboren, wist ik het zeker: ik word verloskundige.

In 2009 studeerde ik af en sindsdien werk ik als verloskundige in de eerstelijn. Inmiddels terug op Groninger bodem en 4 kinderen rijker ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Flow.

Het begeleiden van zwangeren en hun partners op weg naar het ouderschap blijft me boeien en ik bewonder de unieke gebeurtenis van de geboorte van hun kindje. Mijn uitgangspunt is dat iedere moeder met haar kindje een uniek duo vormt en zij verdienen zorg op maat, passend bij wat zij nodig hebben.

Mijn vaardigheden heb ik uitgebreid met een echoscopie-opleiding in 2010 en sinds 2012 ben ik lactatiekundige IBCLC. Dit maakt mijn vak helemaal compleet. Ook ná de bevalling kunnen moeders nog een beroep op mij doen voor hulp bij het geven van borstvoeding.

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl