HomeErvaringennieuwe ervaringRichard, Stephanie & Lizzy

Richard, Stephanie & Lizzy

Zwanger! Na veel leuke en goede reacties gehoord te hebben over Flow, heb ik me bij Flow aangemeld. Ik werd vol enthousiasme gefeliciteerd en kon bij 8 weken langskomen voor de eerste echo. Na een leuk intakegesprek over de periode die komen gaat en met een leuke koffer vol informatiefoldertjes ging ik naar huis. Iedere afspraak hadden de meiden duidelijk veel tijd en interesse in je hoe het gaat, heb je vragen? Wil je nog even naar het hartje van de baby luisteren. Niets was teveel. Tijdens de echo worden er mooie foto’s gemaakt erg leuk om te zien van 8 weken naar 40 weken, hoe een kleine baby zich in je buik ontwikkeld. Toen het einde in zicht kwam en de bevalling stond voor de deur ben ik super goed begeleid door Maaike & Jolanda, iedere dag kon ik bellen als ik dacht dat er wat was. Niets was teveel! De bevalling zelf heeft plaatsgevonden in het ziekenhuis onder begeleiding van Maaike, ze heeft me hier erg goed doorheen gesleept en alles gedaan om het mij zo prettig mogelijk te maken.
Ik kan iedereen adviseren meld je aan bij Flow, want hier word je supergoed en professioneel en persoonlijk begeleid en niets is te veel. Petje af! Bedankt dames!

Geplaatst in Geen categorie

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl