Nacontrole

Voor al je vragen met betrekking tot je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en/ of borstvoeding mag je ons de eerste 6 weken na de bevalling nog gerust bellen. Als wij je vraag niet kunnen beantwoorden kunnen wij je indien nodig doorverwijzen.

 

Nacontrole

Ongeveer 6 tot 8 weken na je bevalling kom je, als je dat zelf prettig vindt, nog een keer op de praktijk voor nacontrole. Een afspraak is medisch gezien meestal niet noodzakelijk. Sommige mensen vinden het fijn om nog even na te praten over de zwangerschap, bevalling of kraamtijd.

Voor deze controle mag je zelf een afspraak maken.

Tijdens de nacontrole bespreken we of je herstel op een normale manier verloopt. Tevens zijn we ook benieuwd om van je te horen hoe je op de periode van zwangerschap en bevalling terugkijkt. Zo nodig controleren we je bloeddruk, ijzergehalte en bekijken we of je eventuele hechtingen goed genezen zijn. Tips en adviezen met betrekking tot anticonceptie, bekkenbodemoefeningen en een eventuele volgende zwangerschap komen ter sprake.

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl