Ervaringen

Aranka ter Veer

  24 oktober 2015

Na een vervelende zwangerschap bleek onze baby in een stuit te liggen.
Niet onoverkomelijk, en zeker niet bij een derde zwangerschap.
Nadat de baby met 34 week nog niet gedraaid was,
is er in overleg een afspraak in het Martini Ziekenhuis in Groningen gemaakt, om een poging te doen de baby te laten draaien. Dit was helaas niet meer mogelijk. Dan zijn er nog twee opties over, een stuitbevalling of een keizersnede. Nu ben ik van mening dat dit geen beslissing moet zijn van een zwangere vrouw. Maar dit is wel het geval. In de eerste instantie leek een keizersnede voor mij de ‘makkelijkste’ weg. Vooral omdat een stuitbevalling mij een risicovol, gecompliceerd en vooral angstige manier van bevallen leek. Maaike stelde mij gerust door haar kennis en ervaring op dit gebied te delen. Omdat onze twee andere kinderen zonder complicaties en vlot geboren zijn zou een stuitbevalling een prima optie zijn. Ook de specialisten in het Martini Ziekenhuis vertelde dat er geen haar op hun hoofd zou zijn om mij een keizersnede aan te raden. Dit is toch een zware buikoperatie die in mijn geval onnodig leek. Na al deze informatie besloten wij om te vertrouwen op de specialisten die hier immers ervaring mee hebben. Wij konden net als bij een gewone bevalling onmogelijk overzien hoe het zou gaan, dit bracht wel angst en onzekerheid met zich mee. Maar toch wil ik graag vertellen dat het mij 100% is meegevallen!! Onze zoon is zonder enige complicaties geboren en ook ik was snel weer op de been! Dit was met een keizersnede zeker anders geweest. Ik ben Maaike dan ook dankbaar voor het vertrouwen wat zij in mijn lichaam heeft gehad, voor de bemoedigende woorden wanneer de angst het even overnam, en vooral voor het feit dat ze altijd bereikbaar was, zelfs wanneer haar dienst voorbij was šŸ˜‰

Wanneer je kindje in een stuit ligt, laat je dan niet leiden door angst. Maar vertrouw op de specialisten, zij overzien het hele plaatje. Natuurlijk beslist iedereen zelf. Maar ik wil gezegd hebben dat een stuitbevalling ook een prima optie kan zijn!

Sharon Mulder

  28 augustus 2015

Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldig goede zorgen tijdens mijn zwangerschap en bevalling! Wederom een superervaring, dankzij jullie!

Marije Klok

  23 augustus 2015

Dames, ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken voor jullie begeleiding.
Ondanks mijn korte, maar heftige bevalling heb jij, Maaike, mij er met je rust en professionaliteit er perfect doorheen geloodst.
Ook het feit dat ik heerlijk thuis was, vond ik erg speciaal.
Ook Michel voelde zich echt op zijn gemak.

Ik kan terug kijken op eenĀ top zwangerschapĀ enĀ bevallingĀ met aansluitend een fantastische kraamweek.
Het was een hele bijzondere ervaring! Nogmaals dank.

Claudia Scholte

  10 maart 2015

De meiden bij Flow begrijpen hoe bijzonder een zwangerschaps- en bevallingsperiode is. Ontspannen, kundig en altijd voor je klaar staan. Niets is teveel gevraagd. Ook niet als de bevalling zich snel aankondigt en je iets verder dan Stadskanaal woont ;-). Onze dochter is door tante Maaike op de wereld gezet, wat het extra speciaal maakt.
Ga zo door Maaike en Jolanda, jullie hebben er een prachtige, eigentijdse praktijk van!

Janneke van Dijken

  27 februari 2015

Wat ziet het er prachtig uit……jullie nieuwe website!
Ik heb geen ervaring met jullie rondom zwangerschap maar wel rondom geboorte en kraamtijd! Het is altijd weer een feest om met jullie samen te werken! Zeer betrokken verloskundigen.
Ik hoop op nog heel veel jaren plezierige samenwerking!

Richard, Stephanie & Lizzy

  10 februari 2015

Zwanger! Na veel leuke en goede reacties gehoord te hebben over Flow, heb ik me bij Flow aangemeld. Ik werd vol enthousiasme gefeliciteerd en kon bij 8 weken langskomen voor de eerste echo. Na een leuk intakegesprek over de periode die komen gaat en met een leuke koffer vol informatiefoldertjes ging ik naar huis. Iedere afspraak hadden de meiden duidelijk veel tijd en interesse in je hoe het gaat, heb je vragen? Wil je nog even naar het hartje van de baby luisteren. Niets was teveel. Tijdens de echo worden er mooie fotoā€™s gemaakt erg leuk om te zien van 8 weken naar 40 weken, hoe een kleine baby zich in je buik ontwikkeld. Toen het einde in zicht kwam en de bevalling stond voor de deur ben ik super goed begeleid door Maaike & Jolanda, iedere dag kon ik bellen als ik dacht dat er wat was. Niets was teveel! De bevalling zelf heeft plaatsgevonden in het ziekenhuis onder begeleiding van Maaike, ze heeft me hier erg goed doorheen gesleept en alles gedaan om het mij zo prettig mogelijk te maken.
Ik kan iedereen adviseren meld je aan bij Flow, want hier word je supergoed en professioneel en persoonlijk begeleid en niets is te veel. Petje af! Bedankt dames!

Ronnie, Sanne, Jasmijn & Babet

  8 februari 2015

Als ik aan Flow denk, dan denk ik aan:
F – fantastisch
L – levendig
O – ontspannen
W – warmte
2 Fantastisch meiden, die ontzettend eerlijk en kundig zijn, een Levendige en Laagdrempelige praktijk waar iedereen welkom is, waar een Ontspannen sfeer hangt in hun prachtige pand, waar je Warmte voelt zodra je de drempel over stapt! Kortom dit is FLOW!
Dankzij de begeleiding van FLOW hebben wij 2 prachtige meiden gekregen, een fantastische zwangerschap en kraamweek gehad, iets wat wij iedereen gunnen!

Erik, Willeke, Mark & Lieke

  28 januari 2015

Met een goed gevoel kijken we terug op de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap: jullie zijnĀ  zorgzaam, enthousiast, deskundig en nemen de tijd voor ieder afspraak.
De controles waren altijd gezellig. We vonden het fijn dat er regelmatig een echo werd gemaakt. Het is bijzonder om de baby in je buik te zien groeien. Ook Mark vond het leuk om even naar zijn zusje te kijken.
De bevalling verliep helemaal zoals we gehoopt hadden, mede dankzij de prettige coaching van Maaike. En ook in de week na de bevalling waren jullie erg betrokken.
Kortom: we zijn super tevreden!

Ivette Dijk

  27 januari 2015

Eerlijke en laagdrempelige verloskundigen. Zeer kundige en lieve meiden. Er is altijd tijd voor je en je krijgt best veel echo’s, dat is genieten. Vooral in de eerste spannende weken. Top praktijk.

123

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl