Gefeliciteerd!

Je bent zwanger!

Of het nou je eerste zwangerschap is of niet, volledig gepland of totaal onverwacht; de tijd van je zwangerschap is een unieke periode in je leven, voor zowel jou als je partner. Vaak ook een tijd waarin jullie veel veranderingen doormaken en behoefte hebben aan extra informatie.

Elke zwangerschap is bijzonder!

Wanneer je zwangerschapstest positief is kan je ons bellen voor een afspraak. Een verwijzing van je huisarts heb je tegenwoordig niet meer nodig. De eerste controle zal plaatsvinden tussen de 8-10 weken van je zwangerschap bij ons op de praktijk.

Maaike Bos & Jolanda Prins, verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Flow staan samen voor je klaar voor een goede en persoonlijke begeleiding van jullie zwangerschap.

Verloskundigenpraktijk Flow! Dé kroon op je verloskundige zorg!

Benieuwd naar je uitgerekende datum? Bereken hem hier!

 

Zwanger?

Wil je je aanmelden bij onze verloskundigenpraktijk?
Vul dan het contactformulier in op onze website of bel ons voor een afspraak.
Tel. 0599 65 22 47

Meer informatie? Folder: Zwanger!

Kwaliteitsregister

In de praktijk hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uiteraard zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen).

 

Deze inschrijving is een officieel keurmerk dat aantoont dat de praktijk werkt volgens de richtlijnen en standaarden van de KNOV. Voor meer informatie kun je terecht op www.knov.nl.

Contact

Hoofdstraat 9, 9501 CL Stadskanaal

Praktijk: 0599 65 22 47

Spoed: 06 13 33 55 51

Fax: 0599 65 84 07

E-mail: info@verloskundigenflow.nl