Voorbeeld pagina

 

 

Dit is de kop, dat is altijd de enige(!) H1 op de pagina De inleidende tekst is mooi om vet te zetten. Het is dan direct duidelijk dat dit de intro is. Onderscheid in opmaak maakt de pagina beter leesbaar.

  • Dit is een opsomming.
  • Een opsomming is fijn voor de vluchtige bezoeker
  • Die scant snel de pagina en leest koppen en opsommingen

Dit is een H2 kop, die verdeelt de teksten in verschillende hoofdstukken

Of het nou je eerste zwangerschap is of niet, volledig gepland of totaal onverwacht; de tijd van je zwangerschap is een unieke periode in je leven, voor zowel jou als je partner. Vaak ook een tijd waarin jullie veel veranderingen doormaken en behoefte hebben aan extra informatie.

Een quote maakt de pagina wat speelser, Leuk!

Wanneer je zwangerschapstest positief is kan je ons bellen voor een afspraak. Een verwijzing van je huisarts heb je tegenwoordig niet meer nodig. De eerste controle zal plaatsvinden tussen de 8-10 weken van je zwangerschap bij ons op de praktijk. Maaike Bos & Jolanda Prins, verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Flow staan samen voor je klaar voor een goede en persoonlijke begeleiding van jullie zwangerschap. Verloskundigenpraktijk Flow! Dé kroon op je verloskundige zorg!

Ook is er een H3 kop beschikbaar Is deze kop minder belangrijk dan de andere koppen? Dan H3

Meestal krijg je het kraampakket via de zorgverzekering. Wanneer je geen kraampakket ontvangt, kun je zelf de volgende zaken aanschaffen bij apotheek of drogist.

Tabellen

Tabellen zijn geen standaard functionaliteit in een website. Voor het gebruik van tabellen die je deze tabel te kopiëren en te plakken en vervolgens te voorzien van de gewenste inhoud. De tabel kopieer je als volgt:

  • kies rechtsboven aan dit tesktvlak voor de tabblad ’tekst’
  • kopieer deze tabel vantot
  • Plak de tabel op de gewesnte pagina, let daarbij wel goed op dat het tekstvlak waarin je plakt ook weer op ’tekst’ staat.
  • Vervang de inhoud door de gewenste inhoud
  • Als je de weergave van het tesktvlak weer op ‘visueel’ zet kan je ook rijen toevoegen e.d. als je met je muis op de tabel komt.

 

Alteveer Stadskanaal Ter Apel
Alteveer Alteveer Alteveer
Alteveer Alteveer Alteveer
Alteveer Alteveer Alteveer