Samenwerking

 

 

samenwerking
samenwerking

Jouw zwangerschap moet bijzonder en zo zorgeloos mogelijk zijn. Met ons kleine en ervaren team staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Daarnaast is onze nauwe samenwerking met verschillende zorgverleners belangrijk. Op die manier geven we jou de best mogelijke zorg.

Samenwerking

Wij overleggen regelmatig met verschillende vakgebieden. Deze samenwerking is belangrijk voor de kwaliteit van onze zorgverlening. We werken bijvoorbeeld samen met gynaecologen, kinderartsen, huisartsen, fysiotherapeuten, kraamzorg, lactatiekundigen en consultatiebureaus van verschillende ziekenhuizen, zoals:

Daarnaast werken wij samen met alle kraamzorgorganisaties. Kies dus vooral een organisatie waar jij je goed bij voelt voor jouw kraamweek.

Stagepraktijk

Wij vinden het belangrijk dat toekomstige verloskundigen stage kunnen lopen in onze praktijk. Daarom begeleiden wij regelmatig studenten van verschillende leerjaren. Daarvoor werken wij meestal samen met de Verloskunde Academie Groningen (VAG). Tijdens de stage kun je haar bijvoorbeeld tegenkomen bij het spreekuur, de bevalling en kraamvisites. Het verschilt per student en leerjaar wat je van de student kan verwachten. Alles wat de student doet, gebeurt onder ons toezicht. Want voor een student is het erg leuk én belangrijk om veel te zien en te doen tijdens de stage. Heb je hier moeite mee? Geef dat gerust aan. Dan houden we hier rekening mee.