Over ons

 

 

Verloskundigen

 

Welkom bij Flow! Wij zijn Maaike, Jolanda, Dieuwke & Esmee.
Samen vormen wij een hecht en ervaren team. Wij geven jou alle aandacht tijdens jouw zwangerschap en passen onze zorg aan op jouw wensen en behoeften.

In 2010 zijn Maaike & Jolanda de praktijk gestart. We worden ondersteund door onze praktijkassistente Esmee. 

Bij Flow kun je terecht voor complete verloskundige zorg tijdens je zwangerschap, bevalling, kraamtijd, maar ook daarna!

Flow is niet alleen een hele complete, maar ook vooruitstrevende verloskundigenpraktijk. Wij maken zelf echo’s en je kunt bij ons ook jouw 13 en 20 weken echo laten maken. Hiervoor werken wij met hoogwaardige echo apparatuur. Verder hebben wij een kinderwensspreekuur en plannen we onze spreekuren ruim in. Daarnaast organiseren we regelmatig voorlichtingsavonden en cursussen. Maaike en Jolanda hebben hun vakgebied ook uitgebreid en is bevoegd om een spiraal of hormoonstaafje te plaatsen of verwijderen.

De verloskundigen van Flow zijn enthousiast, betrokken en toegankelijk.
We begeleiden je graag bij alles wat er op je pad komt tijdens deze bijzondere periode!

Ben je onder controle bij het ziekenhuis en zoek je begeleiding voor je kraamtijd? Ook dan ben je van harte welkom!

Enthousiast? Meld je dan nu aan!

 

Maaike

 

Verloskundige, echoscopiste & anticonceptiespecialist – BIG 89910035103

Het is elke keer echt weer zo leuk om een zwangere vrouw en haar partner te zien ontwikkelen in een zwangerschap. Samen toeleven naar dat grote bijzondere moment: de bevalling en kennismaking met hun kindje. Ik vind het erg speciaal om dat te mogen begeleiden! 

Naast mijn werk als verloskundige heb ik mijn vakgebied uitgebreid met de opleiding echoscopie, maak ik 13 en 20 weken echo’s en kunnen vrouwen bij mij terecht voor het plaatsen en verwijderen van anticonceptie. 

Ik ben moeder van drie zoontjes: Daan, Mees & Zef.

Jolanda

 

Verloskundige, echoscopiste & anticonceptiespecialist – BIG nummer 59062287303

De vertrouwensband die ik opbouw met een zwangere en haar partner vind ik één van de mooiste onderdelen van mijn beroep. Door tijd te nemen, rust en duidelijkheid te geven hoop ik dat ouders met een goed gevoel op deze bijzondere periode kunnen terugkijken. Met als einddoel: de mooiste dag in hun leven!

Ook ik heb de opleiding echoscopie gedaan en kun je bij mij terecht voor het plaatsen en verwijderen van anticonceptie. Het voordeel daarvan vind ik dat we binnen onze praktijk complete zorg met vertrouwde gezichten aanbieden. Ik ben onlangs begonnen met de opleiding tot versiekundige. 

Ik ben moeder van 2 zoontjes: Tim & Sander.

Dieuwke

 

Verloskundige – BIG nummer 69925838903

Al van jongs af aan vind ik de zwangerschap en geboorte fascinerend. Het is mooi om ouders te mogen begeleiden bij het nieuwe leven dat ontstaat. Het is een bijzondere tijd die maar één of een paar keer in je leven meemaakt en juist daarom vind ik het belangrijk een goede begeleiding te bieden en te luisteren naar de wensen van de ouders. 

Ik ben moeder van 2 dochter: June & Malie.

Esmee

 

Praktijkassistente

Niets is mooier dan in de geboortezorg te mogen werken, na bijna 10 jaar in de kraamzorg te hebben gewerkt vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. 
Het is fijn de verloskundigen zoveel mogelijk te ondersteunen zodat zij jullie de beste zorg kunnen geven!
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt. Mocht je vragen hebben stel ze gerust, ik hoor jullie graag!

Ik ben moeder van 2 zoontjes: Siem & Donny.