Over ons

 

 

Verloskundigen

 

Welkom bij Flow! Wij zijn Maaike, Jolanda & Marleen.
Samen vormen wij een hecht en ervaren team. Wij geven jou alle aandacht tijdens jouw zwangerschap en passen onze zorg aan op jouw wensen en behoeften.

In 2010 zijn Maaike & Jolanda de praktijk gestart. Sinds 2016 is Marleen werkzaam bij Flow. Onze verloskundigenpraktijk zit in een modern, sfeervol pand in het centrum van Stadskanaal. 

Bij Flow kun je terecht voor complete verloskundige zorg tijdens je zwangerschap, bevalling, kraamtijd, maar ook daarna!

Flow is niet alleen een hele complete, maar ook vooruitstrevende verloskundigenpraktijk. Wij maken zelf echo’s en je kunt bij ons ook jouw 20 weken echo laten maken. Hiervoor werken wij met hoogwaardige echo apparatuur. Verder hebben wij een kinderwensspreekuur en houden we ook spreekuren in de avond. Daarnaast organiseren we regelmatig voorlichtingsavonden en cursussen. Naast verloskundige is Marleen ook lactatiekundige. Bij haar kun je dus terecht met vragen over borstvoeding en kolven. Maaike en Jolanda hebben hun vakgebied ook uitgebreid en is bevoegd om een spiraal of hormoonstaafje te plaatsen of verwijderen.

De verloskundigen van Flow zijn enthousiast, betrokken en toegankelijk.
We begeleiden je graag bij alles wat er op je pad komt tijdens deze bijzondere periode!

Ben je onder controle bij het ziekenhuis en zoek je begeleiding voor je kraamtijd? Ook dan ben je van harte welkom!

Enthousiast? Meld je dan nu aan!

 

Maaike

 

Verloskundige, echoscopiste & anticonceptiespecialist – BIG 89910035103

Het is elke keer echt weer zo leuk om een zwangere vrouw en haar partner te zien ontwikkelen in een zwangerschap. Samen toeleven naar dat grote bijzondere moment: de bevalling en kennismaking met hun kindje. Ik vind het erg speciaal om dat te mogen begeleiden! 

Naast mijn werk als verloskundige heb ik mijn vakgebied uitgebreid met de opleiding echoscopie, maak ik 20 weken echo’s en kunnen vrouwen bij mij terecht voor het plaatsen en verwijderen van anticonceptie. 

Ik ben moeder van drie zoontjes: Daan, Mees & Zef.

Jolanda

 

Verloskundige, echoscopiste & anticonceptiespecialist – BIG nummer 59062287303

De vertrouwensband die ik opbouw met een zwangere en haar partner vind ik één van de mooiste onderdelen van mijn beroep. Door tijd te nemen, rust en duidelijkheid te geven hoop ik dat ouders met een goed gevoel op deze bijzondere periode kunnen terugkijken. Met als einddoel: de mooiste dag in hun leven!

Ook ik heb de opleiding echoscopie gedaan en kun je bij mij terecht voor het plaatsen en verwijderen van anticonceptie. Het voordeel daarvan vind ik dat we binnen onze praktijk complete zorg met vertrouwde gezichten aanbieden. 

Ik ben moeder van 2 zoontjes: Tim & Sander.

Marleen

 

Verloskundige, echoscopiste & lactatiekundige – BIG nummer 9911569303

Mijn uitgangspunt is dat iedere moeder met haar kindje een uniek duo vormt. Zij verdienen zorg op maat, passend bij wat zij nodig hebben. Het begeleiden van zwangeren en hun partners op weg naar het ouderschap blijft me daarom boeien. 

Mijn vaardigheden heb ik uitgebreid met een opleiding echoscopie. Daarnaast ben ik lactatiekundige IBCLC. Dit maakt mijn vak helemaal compleet. Ook ná de bevalling kunnen moeders nog een beroep op mij doen voor hulp bij het geven van borstvoeding.

Ik ben moeder van 2 zoons en 3 dochters: Thiemen, Anniek, Jorinde, Mariët & Gerrian.